Monessa mukana

Teemu Rannikko leiri 2018
RiverBasket 2018
RiverBasket Turku

Kristika Turku, koripallossa ja niin monessa muussakin mukana!

Teemu Rannikko Summer Camp leiri on järjestetty nyt neljänä kesänä peräkkäin. Osallistujat ovat olleet iältään noin 8-15 vuotiaita nuoria koripalloilijoita. Osallistujia on ollut tietysti Turusta, mutta myöskin esim. Kouvolasta, Kotkasta, Espoosta, Helsingistä, Salosta, Loimaalta, Uudestakaupungista jne. Osallistujia leireillä on ollut keskimäärin yli 55 nuorta pelaajaa per vuosi. 

Turku RiverBasket FUN aikuiskoripalloturnaus on järjestetty neljänä vuotena peräkkäin. Turnaus on tarkoitettu kaikille aikuisille. Turnauksessa on näinä vuosina pelattu erilaisia sarjoja. Kilpa-, firma-, naisten-, ”huonot miehet”-, ja ”huonot naiset” sarjaa. Turnaus on niin sanottu FUN turnaus. Turnauksen suurin tarkoitus on pitää hauskaa koripallon merkeissä ja saada aikuisia ihmisiä liikkumaan.

Haluamme olla mukana yhteiskuntamme auttamisessa. 

  1. Kaudella 2015-16 lahjoitimme kauden jokaisesta myydystä ottelulipusta 1 euron Turun alueen SPR:n käyttöön. 
  2. Kaudella 2016-17 olimme tukemassa TuNMKY:n nuoria, joiden perheillä ei ole varaa kustantaa lastensa harrastustoimintaa
  3. Tänä kautena 2018-19 olemme aloittaneet keskustelut halustamme olla mukana koulukiusaamiseen liittyvässä projektissa.