Viikko Bisons

1.3.2021

VIIKKO BISONS

Viikko 8 ja panoksena runkosarjan ykkössija ja Varsinais-Suomen herruus! Ensimmäinen ottelu Kristika vs Bisons pelataan Turussa perjantaina klo 19:45 ja viikko päätetään sunnuntaina Loimaalla klo 16:00 alkavaan otteluun.

Bisons veikattiin kauden alkuun sarjan selväksi ennakkosuosikiksi ja hienosti ovat Loimaan pelaajat haasteeseen vastanneet. Tähän mennessä Bisons johtaa sarjaa ja on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun (15-1). Kristika oli veikattu ennakkoon yhdeksi Loimaan haastajaksi, eikä turkulaisetkaan ole hassummin kauttaan pelanneet (13-3). Sarjan kakkossijalla keikkuva joukkue osoitti viime viikonlopun peleissä merkkejä alkukauden peli-ilmeestä, jossa pallo ja pelaajat liikkuivat ja pelattiin hienosti joukkueena yhteen.

Bisons joukkueen avauksviisikko Jalen Canty, Juho-Matti Henttonen, Vesa Heinonen, Matthew Gibson ja Aleksis Spyridonidis on ollut kaudella todella tehokas ja tämän lisäksi heiltä tulee vaihtopenkiltä vielä pelaaja kuten Freddie McSwain jr.! Eli haastetta Kristikalle viikoksi piisaa.

Jos Loimaalaisilla on kova nippu, niin toki Turkulaisilla on myös laittaa kehiin kovatasoinen ryhmä! Hyvää kautta pelaavalla Kristikalla on laittaa kehiin pelaajia kuten kaksinkertainen MVP Mikael Aalto, syöttömaestro Johan Kotavuo, Mösjö Manuel Barnes ja niin monta muuta mahtavaa Ritaria!

Osa 1: Kristika Turku vs Bisons perjantaina klo 19:45, Nunnavuoren palloiluhalli.

Osa 2: Bisons vs Kristika Turku sunnuntaina klo 17:00, Loimaan Urheilutalo

Ottelut pelataan ilman yleisöä ja ovat nähtävissä suorana Ruutu Plus kanavalta

Tarjolla herkkua, joten kotisohvalle kannustamaan Ritarit voittoon!

Jos haluat tuntea olevasi vielä lähempänä toimintaa, niin käy ostamassa itsellesi Kristika Turku kaulahuivi ja tunnusta väriä! Huivit löydät alla olevasta linkistä.

https://www.lyyti.in/Kristika_Turku_kannatuslippu_2021