Ritari Pyry Rantanen

20.8.2019Pyry Rantanen
Pyry Rantanen
Ritari Pyry Rantanen
Ritari Pyry Rantanen

TuNMKY:n ikioma Pyry Rantanen jatkaa Kristikassa

Pyry Rantanen, 21-vuotias, Suomen alimittaisin :) sisäpelaaja jatkaa uraansa Kristikassa. 
Pyry toimi 1999 syntyneiden joukkueen kapteenina kaudella 2017-2018 kun TuNMKY 19-vuotiaat sijoittuivat hienosti sijalle 5 ikäluokkansa SM-sarjassa. 

Pyry Rantanen on puolustuksen ilmentymä. Lyhyestä varrestaan huolimatta, hän kykenee puolustamaan omaa koria oikeastaan ketä vastaan tahansa. Viime kaudella vastustajat pakottivat palloa sisälle, luullen, että heillä oli niinsanottu ylivoima, mutta kerta toisensa perään Pyry osoitti nämä aikeet turhiksi. Kovan tahdon ja työnteon lisäksi Pyryllä on todella hyvä pelinlukutaito, jonka avulla hän on erinomainen joukkuepuolustaja. Hyökkäyksen vahvuuksia on levypallot ja joukkuepelaaminen. 

Valmentaja Ruohosen mietteet Pyryn jatkosta ritarina

”Monipuolinen puolustuspään taistelija on tärkeä jokaiselle joukkueelle, niin myös Kristikalle. Pyry antaa aina kaikkensa niin harjoituksissa kuin peleissä. Hän tuo joukkueeseen omana kasvattina namikalaisuutta ja hyvää esimerkkiä junioreille”

Pyry Rantanen ajatuksia Kristika jatkosta:

”Viimeiset pari kautta ollut mukana joukkueessa ja on mahtava päästä jatkamaan ritaripaidassa myös tulevalla kaudella! Koen menneen omassa pelaamisessa paljon eteenpäin viime kauden aikana ja Kristikassa on hyvät mahdollisuudet jatkaa kehitystä. Viime kausi päättyi joukkueen kannalta vähän turhan aikaisin, joten nälkää jäi paljon tulevia koitoksia varten. Innolla odotan kauden alkua!”

Yes! Taistelua, painia ja tahdonvoimaa! Tsemppiä kauteen ritari Pyry!

Kristikan kausikortit nyt myynnissä. Hanki omasi täältä 

https://www.lyyti.fi/reg/KristikaTurku_kausikortti19_20

#namikalainen #kristikaturku #kaupunginomatritarit #m1da #ymcaturku_koris #lyytipalvelu