Elias Diaz Suomela

14.8.2019Ritari Elias Diaz Suomela
Ritari Elias Diaz Suomela
Elias Diaz Suomela
Elias Diaz Suomela

TuNMKY kasvatti Elias Diaz Suomela Kristikan uusin sopimuspelaaja

Espanjan lahja turkulaiselle koripallolle, Elias Diaz Suomela, 19-vuotias, laituri pelasi viime kaudella II-divisioona Namika Turku joukkueessa. Elias tunnetaan erinomaisena heittäjänä ja puolustuksellisesti hän on aina valmis laittamaan painetta pallolliseen pelaajaan. Eliaksen viime kauden pirteät peliesitykset johtivat tulokseen, että hänet tullaan nyt näkemään pelaamassa Kupittaan palloiluhallilla valtakunnallista 1A tasoa Kristika Turku paita yllään.

Pelaamisen ohella Elias on viime vuosina ollut osana TuNMKY:n nuorten valmennus toimintaa. Esimerkillisen ja hienon työn johdosta, myös tulevalla kaudella hän tulee valmentamaan TuNMKY:n -04/-03 joukkueita.

Päävalmentaja Juha Ruohosen ajatuksia TuNMKY kasvatin noususta edustusjoukkueeseen:

”Mahtavaa saada Eliaksen kaltainen nuori mies Kristika Turku vahvuuteen! Elias on loistava esimerkki TuNMKY:n kasvatista joka kovalla työllä ja hyvällä asenteella voi nousta aina miesten edustusjoukkueeseen asti. Elias tuo pelillisten ominaisuuksiensa lisäksi joukkueeseen paljon myös omaa persoonansa jonka uskon tarttuvan moneen. Hän on AINA hymy huulilla, iloinen ja valmis auttamaan. Kova työntekijä, joka on ilo mille tahansa valmentajalle saada joukkueeseensa.”

Eliaksen kommentit edustusjoukkueeseen noususta:

”Kyllä on hieno tunne, kun pääsee osaksi Kristikan edustusjoukkuetta. Odotan innokkaana uuden joukkueen hikisiä treenejä ja joukkueen yhteenhioutumista. Unelmani on joukkueen nousu korisliigaan. Tarvitaan vahvaa uskoa, kovaa duunia sekä joukkuepeli, jotta syntyy tulosta.”

Onneksi olkoon ritari Elias! Vamos!!