Lauri Tuomela soppari

29.7.2019Lauri Tuomela
Lauri Tuomela

Lauri Tuomela esittämään koripallo-osaamistaan valtakunnalliselle 1A tasolle Kristika Turkuun

Lauri Tuomela, 25-vuotias, Tampereen Pyrinnön kasvatti on monelle uusi tuttavuus valtakunnallisella tasolla. Lauri on atleettinen, fyysinen ja aina kaikkensa likoon laittava pelaaja.

Viime kaudella 2018-2019 Lauri esitti TuNMKY:n 2-divisioona joukkuetta Namika Turkua vastaan vakuuttavia otteita, jotka herättivät  Kristikan valmennuksen mielenkiinnon pelaaja kohtaan. Ensimmäisessä kohtaamisessa namikaa vastaan Lauri tehtaili tehot 18p. Toisessa kohtaamisessa Laurin taidoista oltiin jo tietoisempia, mutta siitä huolimatta hän käytti Namika Turun puolustusta hyväkseen tekemällä 22p. Hyökkäystehojen lisäksi Lauri osoitti yritteliästä ja periksiantamatonta puolustuspelaamista ja niin loppu onkin jo sitten historiaa. Kaudelle 2019-2020 Lauri pukee upean Kristika ritaripaidan ylleen!

Juha Ruohosen mietteet:

”Oli todella kiva kuulla viime kauden päätteeksi Laurin halusta tulla mukaan Kristikan riveihin. Late oli viime kaudella erittäin kiinnostava pelaaja alueen 2-divarissa ja Namika Turkua vastaan pelatuissa peleissä todella vakuuttava niin korin läheisyydessä kuin myös kauempaa hyökkäys- sekä puolustuspäässä. Late on valmis taistelemaan ja painimaan roolistaan niin harjoituksissa kuin peleissä, innolla odotan, miten hän kehittyy kauden edetessä ja vakiinnuttaa paikkansa Kristikan rotaatiossa”.

Laurin odotuksia tulevasta kaudesta:

”Upeaa päästä osaksi Kristikaa! Ei tässä muuta voi todeta kuin, että odotan todella innolla tulevaa kautta ja työntekoa uusien joukkuekavereiden, valmentajien ja koko organisaation kanssa. Henkilökohtaisena tavoitteena on kehittyä pelaajana, antaa kaikkeni joukkueelle sekä nauttia jokaisesta tilanteesta ja tapahtumasta”.

Tähän mennessä sopimuksen tehneet pelaajat ovat: Mikael Aalto, Jere Luoma, Pyry Rantanen, Joona Tuomala, Manuel Barnes, Aleksi Kylmälä ja Lauri Tuomela.

Tsemppiä kauteen Lauri ja hienoa saada sinut mukaan Kristika Turkuun!

#namikalainen #kristikaturku #kaupunginomatritarit