Mikael Aalto ja Joona Tuomalan julkaisut keväältä 2019

17.7.2019

Joona Tuomala
Joona Tuomala
Mikael Aalto
Mikael Aalto


Mikael Aalto ja Joona Tuomala jatkavat Kristikan joukkueessa.

Kristika Turku kauden 2019-2020 joukkueen rakentaminen on alkanut hienoilla jatkosopimuksilla. Viime kauden 1 divisioonan tehokkain suomalainen pelaaja Mikael Aalto, 205cm, jatkaa uraansa Turun NMKY:n edustusjoukkueessa, Kristika Turussa. Monen liigaseuran hankintalistalla ollut pelaaja päätti viime viikonloppuna allekirjoittaa Turun joukkueen kanssa jatkosopimuksen.

Mikael Aallon mietteitä sopimuksen synnystä:

”Upea fiilis saada jatkaa ritaripaidassa! Turkuun kun saavuin viime vuonna, niin en oikein tiennyt minkälaista divisioona koripallo on, tai miten kausi tulisi menemään. Nyt yhden kauden kokeneempana ja monta peliminuuttia rikkaampana on helppo sanoa, että oli oikea päätös pelata Kristikassa. Oli luontevaa jäädä Turkuun ennemmin kuin lähteä muualle ja työkuviot sekä elämäntilanne koriksen ulkopuolellakin tuki tätä päätöstä.

Viime kaudesta jäi aika paljon hampaankoloon vaikka hieno kausi olikin. Innolla odotan jo seuraavaa kautta”

Myös legendaarisen Jarkko Tuomalan poika ja KTP:n kasvatti Joona Tuomala päätti jatkaa Kristikan riveissä. 

Joona Tuomalan mietteitä jatkosopimuksen synnystä Kristikan kanssa:

”Kristika Turku on hyvä paikka olla kehittyvälle pelaajalle. Täällä harjoitellaan hyvin, peleissä on tarjolla paljon vastuuta ja fysiikka valmennus on kunnossa. Menin viime kaudella paljon eteenpäin omassa pelaamisessa ja tiedän, että tulevalla kaudella kehitys vain jatkuu. Vähän jäi hampaankoloon, että kausi loppui kesken, mutta tulevalla kaudella 2019-20 mennään varmasti pidemmälle”

Eli upeilla pelaajasopimuksilla Kristika pääsi aloittamaan kevään uutisoinnin! 

Kristika Turku tausta jatkaa kovaa työntekoa ja ilmoittelee kun uusia sopimuksia tai muuta Kristikan liittyviä uutisia ilmenee. Hyvää alkanutta kevättä kaikille Kristika ja Turun NMKY kannattajille ja seuraajille.