Lahti tuli ja näytti Kristikalle miten pelit voitetaan joukkueena!

2.2.2019

Kristika vs Lahti Basketball 61 - 102

Lahti Basketball oli sunnuntaina liian vaikea pala Kristikalle. Lahti pelasi sekä puolustuksessa, että hyökkäyksessä kovemmalla pelitemmolla kuin kotijoukkue Kristika.

Lähes täydellisen pelin pelannut vierasjoukkue osoitti, että se on #1 suosikki korisliigaan nousijaksi. Joukkue pelasi kovalla temmolla ja vei armottomalla puolustus energiallaan kotijoukkueelta kaiken ajan ja tilan pois. Hyökkäyspäässä Lahti heitti palloa pussiin sekä kaaren takaa, että 3 sekunnin sisältä. Vaikkakin esimerkiksi Lahden Jones teki vierasjoukkueen ensimmäiset 10p, niin siitä huolimatta he pelasivat todella hienosti yhtenäisenä joukkueena. Esimerkiksi pallon liike ja jokaisen pelaajan valmius ja joukkueena tekeminen oli monta astetta kotijoukkuetta parempi.

Kotijoukkueen ryhmästä on vaikea nostaa ketään esille, sillä fakta on, että yli 40p tappion jälkeen koko joukkue on yhdessä epäonnistunut.

Kristikasta ei löytynyt tällä kertaa vastusta, mutta tämä oli vain yksi peli runkosarjassa ja vaikkakin kovin harmittava tappio tulikin, niiin oppia tästä pelistä varmasti loppukautta ajatellen saatiin.

Tulevissa otteluissa nähdään toivottovasti jougkkue joka jälleen alkaa pelaamaan paremmin yhteen ja jossa pallo ei jää kenenkään pelaajan omiin käsiin liian pitkiksi ajoiksi. Nyt tarvitaan kapteeni Latvalan ja kokeneimman Kristika pelaajan Lommin johtajuutta kentän ulkopuolle, että varsinkin kentällä!

Takaisin Kristikan monen vuoden tapaiseen ”liikkuvaan” pelitapaan, JOUKKUE tekemiseen, josta ratkaisijoita löytyy enemmän kuin yksi pallollinen pomputtelija, niin hyvä tulee!

#namikalainen ”kaupungin omat ritarit”